All Liquids Piping
RVS slangen
Rubber slangen
Composiet slangen
Leidingen
Flens- en draadverlopen
Bochten
T-stukken & Y-stukken
Meetstukken
+31 (0) 168 371 841 (24/7)

Verzeker uzelf van een goede en veilige slang met alle relevante certificering.

Naast verhuur verzorgt All Liquids Piping ook inspecties, keuringen en (her)certificering van leidingen en slangen. Dit kan zowel in de werkplaats in Zevenbergen als op uw locatie. De keurmeesters zijn SIR en VCA gecertificeerd en keuren strikt volgens de geldende normen. Na deze certificering bent u verzekerd van een goede en veilige slang. Door het gebruik van mobiele testunits kan het keuren en certificeren van slangen zowel op de locatie van de klant als in de eigen werkplaats worden uitgevoerd. Ook het volledig onderbrengen van uw slangenpakket behoort tot de mogelijkheden. All Liquids Piping draagt zorg voor het altijd in optimale staat verkeren van uw slangen en het tijdig uitvoeren van de jaarlijkse hydrostatische druktest.

U bent verzekerd van:

Certificering volgens kwaliteitsnormen

Goede, persoonlijke service

24-uurs service voor spoedgevallen

Beleidsverklaring

De directie van All Liquids Piping geeft haar visie ten aanzien van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid via een beleidsverklaring. Ze vindt het belangrijk om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van alle werknemers tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zo goed mogelijk te waarborgen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij.

Hier vindt u de beleidsverklaring.

VCA**

 

All Liquids Piping is VCA** gecertificeerd.

VCA is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Wij vinden veiligheid zeer belangrijk en vandaar dat ons bedrijf en alle medewerkers VCA gecertificeerd zijn.

Hier vindt u het certificaat.

SIR

All Liquids Piping is door de Stichting Industriele Reiniging (verkort SIR) erkent als keuringsinstantie. Dit houdt in dat wij volgens de SIR richtlijnen inspecteren en testen. Het certificaat wat wij afgeven is geldig in de gehele Benelux.

Hier vindt u het SIR certificaat.

ISO 9001

All Liquids Piping is ISO 9001 gecertificeerd.

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ALP laat met deze certificering zien te voldoen aan de strenge eisen die deze norm stelt. 

Hier vindt u het ISO 9001 certificaat.

Is dit wat u zoekt? we bespreken graag de mogelijkheden.

Meer van onze diensten

montage

Bij All Liquids Piping begrijpen we h...

Neem contact met ons op!

Bel ons
24/7 bereikbaar

+31 (0) 168 371 841

Mail ons
makkelijk en snel

info@all-liquids-piping.nl
Onze certificeringen
managementsysteemcertificatie.iso9001 managementsysteemcertificatie.vca2 sir logo