All Liquids Piping
RVS slangen
Rubber slangen
Composiet slangen
Leidingen
Flens- en draadverlopen
Bochten
T-stukken & Y-stukken
Meetstukken
+31 (0) 168 371 841 (24/7)
metesco

Metesco Nederland en All Liquids Piping sluiten strategische overeenkomst

Metesco Nederland en All Liquids Piping (ALP) gaan met ingang van 1 augustus 2016 intensief samenwerken op het gebied van instrumentatie & meetinstrumenten verhuur in de industrie. Door deze samenwerking versterken beide bedrijven de al stevige positie in de verhuurmarkt voor hoogwaardige instrumentatie, meetapparatuur, slangen en appendages. De commerciële en operationele samenwerking vergroot de slagvaardigheid van beide bijzonder servicegerichte bedrijven. Door het op elkaar afstemmen van investeringen ontstaat bovendien een nog bredere verhuurvloot.

18 juli 2016

“Wij zijn zeer verheugd over de overeenkomst met Metesco, het geeft ALP direct toegang tot de zeer hoogwaardige apparatuur en specialistisch kennis van Metesco Nederland. Beide organisaties zijn uiterst service gericht, hebben beiden een 24/7 dienstverlening en zijn zeer ambitieus voor wat betreft de groeidoelstellingen in de komende jaren. We passen genetisch dus zeer goed bij elkaar waardoor een samenwerking nogal voor de hand liggend is” aldus Hans van der Pol Directeur eigenaar van ALP.

 

“Gezien ons productenpakket en specialisme is de samenwerking met ALP interessant en vergroot dit ons productpakket en klantenbasis. Daarnaast bieden we onze relaties aanvullende producten” stelt Richard Zwakke vast.

 

Metesco staat voor “meten-testen-controleren”. Wij zijn specialist op gebied van verhuur van meetapparatuur, instrumenten en inspectieapparatuur. Wij verhuren o.a. Over ,- en doorstroming flowmeters, clamp-on flowmeters, energiemeters, power quality meters, dataloggers, drukrecorders en nog veel meer. Op NDO gebied leveren wij wanddiktemeters, leiding camera’s, hardheidsmeters, trilling meters, lekdetectiecamera’s/apparatuur etc. Daarnaast verzorgen wij metingen en inspecties in bouw en industrie.

 

All Liquids Piping is een jonge snelgroeiende leverancier van gecertificeerde tijdelijke industriële leidingsystemen. Het verhuurprogramma omvat onder andere: slangen, leidingen, appendages, vloeistofopslagtanks, filtratiesystemen en instrumentie. ALP verkoopt tevens slangen van de merken Gutteling Composite Hoses en Novaflex en koppelingen van het Duitse merk Roman Seliger.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Metesco en ALP of vragen over het leverprogramma kunt u contact opnemen met:

 

Richard Zwakke: 06-30381715

Hans van der Pol: 06-53975729

Meer nieuws

Nieuw in de huurvloot: RVS leidingen DN150 PN10

02 augustus 2023

Tijd voor het volgende niveau!

20 maart 2020

De eerste calamiteit van 2020 is inmiddels al weer afgehandeld...

01 januari 2020
Neem contact met ons op!

Bel ons
24/7 bereikbaar

+31 (0) 168 371 841

Mail ons
makkelijk en snel

info@all-liquids-piping.nl
Onze certificeringen
managementsysteemcertificatie.iso9001 managementsysteemcertificatie.vca2 sir logo