NL EN

Even voorstellen:

All Liquids Piping B.V. is leverancier van hoogwaardige leidingsystemen en industriële slangen. Naast de uitgebreide huurvloot van uitsluitend gecertificeerde leidingen, slangen en toebehoren vertegenwoordigt All Liquids Piping het gerenommeerde Gutteling Composite Hoses en Roman Seliger koppelingen.

Het Team

Het team van All Liquids Piping bestaat uit mensen met ervaring in de procesindustrie en de verhuurbranche. Het team is zeer gedreven en ambitieus en staat 24/7 klaar voor de klant. Als jongste telg van de Rental Pumps familie beschikt All Liquids piping bovendien over een grote achterban van technici met ruime ervaring in de industrie.

Verkoop en verhuur

Naast verkoop en verhuur van leidingsystemen en industriële slangen verzorgt All Liquids Piping ook inspecties, keuringen en (her)certificering van leidingen en slangen. All Liquids Piping is gevestigd aan de Wagenmakerij 3 in Zevenbergen, vanuit het moderne en logistiek goed gelegen pand worden vooral de haven- en industriegebieden van Rotterdam en Antwerpen bediend.

Samenwerkingsverbanden

All Liquids Piping is een specialistisch bedrijf dat zich concentreert op haar kernactiviteiten, maar begrijpt dat klanten vaak een brede propositie zoeken voor hun vloeistof gerelateerde problemen. Om deze redenen gaat All Liquids Piping graag samenwerkingsverbanden aan met andere bedrijven in de markt. We werken intensief samen met Rental Pumps, Spill Control Rental en Rain for Rent.